info@tonverhage.nl
06-54602230
Facebook
Instagram
LinkedIn

Welkom bij Verbouw & Klusbedrijf Ton Verhage

Verbouw & Klusbedrijf Ton Verhage bestaat sinds juli 1996 en is een gespecialiseerd bedrijf in het uitvoeren van allerhande verbouwingen en (onderhouds) klussen. Als bedrijf hebben wij Vertrouwen, Kwaliteit en Flexibiliteit hoog in het vaandel staan.  

Waarom kiezen voor ons ?  

Wij trachten ons te onderscheiden van andere bouw- en onderhoudsbedrijven door middel van: 

Betrokkenheid:
Wij denken met u mee om uw ideeŽn zo goed mogelijk te verwezenlijken en kunnen u hierin indien gewenst uitgebreid adviseren. Mocht u bouwtechnische ondersteuning wensen bij het aanvragen van uw bouwvergunning, dan kunt u tevens daarvoor bij ons terecht. Eventuele vragen van in de verbouwing betrokken derden worden graag door ons voor u beantwoord. Kortom, wij proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen en dienen als aanspreekpunt voor alle betrokken partijen.  

Het nakomen van afspraken:
Wanneer iets wordt beloofd, wordt dit punctueel nagekomen. Dit geldt voor alle afspraken: opnemen offerte, uitvoeringsdatum, werkwijze, materialen en totaalbedrag. Indien u een offerte aanvraagt, kunt u binnen anderhalve week de overzichtelijk gespecificeerde offerte verwachten. Een vaste prijs wordt overeengekomen, zodat u niet voor onplezierige verrassingen van achteraf te betalen stelposten komt te staan.

Het afleveren van verzorgd werk:
De verbouwingsoverlast wordt tot een minimum beperkt. Alleen aan het verbouwde kunt u zien dat wij aan het werk zijn geweest, zelfs tijdens de duur van de werkzaamheden. Met de oplevering wordt met u samen nauwkeurig uw project doorgelopen. Na afhandeling wordt uw complete goedkeuring gevraagd. Pas dan zien wij uw klus als afgerond.

Vertrouwen:
Door onze jarenlange ervaring in de particuliere sector, weten wij hoe waardevol uw spullen voor u zijn. Wij zullen uw bezittingen dan ook met de grootste zorg behandelen. Als u aan ons uw sleutel toevertrouwt, kunt u er op toezien dat uw vertrouwen in ons niet wordt geschaad!  

Nazorg:
Mocht u na de oplevering toch nog vragen hebben over bijvoorbeeld onderhoud of gebruik, dan zijn wij uiteraard daarvoor beschikbaar. Kortom: wij zijn pas tevreden als u dit ook bent. Voor de volle 100%!